Welkom! 

 

Het zijn roerige en onzekere tijden, maar toch zoekt u een veilige plek voor uw kind(eren) om lekker te kunnen spelen als u aan het werk bent. Kijk vooral even rustig rond op mijn website om een indruk te krijgen van wat ik zoal doe en misschien kunnen we gauw een kennismakingsgesprek plannen. 

Over mij

Ik ben Iris Vos-van Duin, 34 jaar en ik ben getrouwd met Matthijs Vos (34 jaar). Samen hebben wij drie kindjes. Quinten (7 jaar) en Manuel (5 jaar) en Jasmijn (0 jaar).  Ook hebben wij 2 hondjes (Heidewachtels), Roxy en Lara. Zij zijn gewend aan kleine kinderen en zijn ook voor de opvangkindjes niet meer weg te denken. Sinds 2017 werk ik als gastouder in eigen huis. Ik beschik over een ruime woning met een grote tuin om lekker te kunnen spelen. Op de zolderverdieping hebben wij speciaal voor de opvang een slaapkamertje gebouwd, zodat de spelende kinderen de slapende kinderen niet tot last zijn. 

Als ZZP gastouder sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). De inschrijving bij het LRKP zorgt ervoor dat u (onder voorwaarden van de belastingdienst) recht heeft op kinderopvangtoeslag. 

Meer informatie kunt u vinden in bovenstaande menu's.