Gastouderopvang De Kleine Vos

                                        Groeien en Bloeien

Gastouderopvang, wat is dat?

Gastouderopvang is kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Doordat ik als gastouder minder kinderen mag opvangen dan een kinderdagverblijf, kan ik meer aandacht geven aan het individuele kind. De kinderen hebben altijd een vast gezicht, dat mede door u is uitgekozen. 

Doordat bij gastouderopvang per uur wordt betaalt, kan deze vorm van opvang in veel gevallen en stuk voordeliger zijn dan opvang bij een kinderdagverblijf. Daarnaast werk ik met vaste openingstijden, maar is het zeker mogelijk om flexibele tijden met u af te spreken, waardoor gastouderopvang makkelijker aan te passen is aan uw wensen en werktijden.  

Door de hoge eisen die aan mij als gastouder worden gesteld, ben ik deskundig, ik beschik over een relevante opleiding. Tevens volg ik EHBO bij kinderen en kan ik altijd een recente Verklaring Omtrent Gedrag overleggen van mezelf en mijn man.