Gastouderopvang De Kleine Vos

                                        Groeien en Bloeien

Over mij

Ik ben Iris Vos-van Duin, 30 jaar oud en getrouwd met Matthijs Vos. Samen hebben wij twee zoons. Quinten (2013) en Manuel (2015) en twee honden Roxy en Lara (ras Heidewachtel). 

Onze ruime eengezinswoning ligt in een rustige omgeving, waar ik graag wandelingen maak. Ik onderneem graag iets met de kinderen, zowel binnen als buiten. Elke dag ga ik minimaal twee keer met ze naar buiten. Uiteraard is een uitje op zijn tijd ook erg leuk. 

Binnen hou ik ervan het net even anders te doen. Een veilig parcour door de woonkamer om te klauteren als het erg slecht weer is en een mini disco omdat dansen nou eenmaal hartstikke leuk is! Natuurlijk vergeten we niet te knutselen, te puzzelen, te lezen en naar eigen inbreng vrij te spelen.