Gastouderopvang De Kleine Vos

                                        Groeien en Bloeien

Over mij

Ik ben Iris Vos-van Duin, 30 jaar oud en getrouwd met Matthijs Vos. Samen hebben wij twee zoons. Quinten (2013) en Manuel (2015). Ook onze twee honden (ras Heidewachtel) Roxy en Lara zijn niet meer weg te denken uit ons gezin. 

Onze ruime eengezinswoning ligt in een rustige omgeving, waar ik graag wandelingen maak. Ook ben ik dol op dingen ondernemen in de natuur. Ik ga graag naar het bos of het strand en deze passie deel ik met mijn eigen zoons en gastkindjes. Ook ligt Landgoed Hoenderdaell bij ons om de hoek. Daar maak ik graag foto's en leer ik de kinderen iets over het dierenrijk. Elke dag is er een moment van naar buiten gaan. Ook als het minder goed weer is kleden we ons goed (en gepast) aan en stappen we de deur uit. 

Ook binnen hou ik ervan het net even anders te doen. Een veilig parcour door de woonkamer om te klauteren als het erg slecht weer is en een mini disco omdat dansen nou eenmaal hartstikke leuk is! Natuurlijk vergeten we niet te knutselen, te puzzelen, te lezen en naar eigen inbreng vrij te spelen.